divendres, 26 d’abril del 2019

MAPA LITERARI Barcelona

A Barcelona hi ha carrers i racons que han estat habitats, freqüentats o immortalitzats per escriptors de totes les èpoques i de tots els orígens. Hi ha escultures, plaques de memòria, i també llibreries, biblioteques, institucions, equipaments i fundacions dedicades a la difusió i la memòria de la literatura. El mapa literari de la ciutat és una eina que et permetrà buscar-los i situar-los sobre el mapa. 

 


També podràs trobar una extensa proposta de rutes literàries per conèixer la ciutat des d'un altre punt de vista.

 


I per afegir-hi una mica de diversió, descarrega't Literapolisbcn, és un joc per a telèfons mòbils per fomentar la lectura i el coneixement de la ciutat entre el públic de 14 a 18 anys.
És una gimcana literària en la qual el jugador ha de localitzar diferents punts geogràfics reals de la ciutat per on transcorre l’acció d’una novel·la i resoldre proves o enigmes que demostrin el seu coneixement de la novel·la i de la ciutat. 

Descarrega
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/cd/Get_it_on_Google_play.svg/1280px-Get_it_on_Google_play.svg.png




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Guia d'ús plataforma Graó

Des de la biblioteca us presentem una guia d'ús de la plataforma Graó, amb l'objectiu que sigui una eina d'orientació a l'h...